Afplakken & afdekken


Zelfs over afplakken kunnen wij u iets meer vertellen omdat er verschillende producten op de markt zijn voor verschillende toepassingen.

Een veel voorkomend probleem is dat het afplaktape moeilijk te verwijderen is en vieze lijmresten achterlaat op de ondergrond wanneer de tape verwijderd is. Om dit probleem te voorkomen zijn er schilderstapes die minder plakken, en dus geen lijmresten achterlaten. Deze tapes zijn duurder dan de gewone witte “crêpe” tape, maar hebben dus als groot voordeel dat ze makkelijker te verwijderen zijn.


Tape voor watergedragen lakken


Frogtape is een tape die speciaal ontwikkeld is voor het afplakken van randjes wanneer u gaat schilderen met een watergedragen product. De lijm van de Frogtape is voorzien van een speciale laag, welke reageert met het water in de verf, en vervolgens een gel-achtige barriere vormt. De gel onder de tape zorgt er nu voor dat er absoluut geen verf onder de tape kan “kruipen”. Zo weet u zeker dat u strakke lijnen krijgt.


Stucadoorstape


De Stucadoor stelt weer andere eisen aan zijn tape en daarvoor zijn ook diverse varianten op de markt. Wij hebben de blauwe tape, gele tape, en crêpe-tapes op voorraad.


Kom langs aan de IJmuiderstraatweg en zorg dat u met de juiste tape naar huis gaat!