Voor particulieren

RIGO Verfcentrum is voor u als particulier de perfecte partner voor het regelen van al uw schilderwerk. We kunnen u gratis tot op detail adviseren over het hele proces van de benodigde voorbehandeling tot de afwerking.

Verfadvies op maat

  • (verf)advies op maat
  • onafhankelijke offerte voor uw schilderwerk
  • beoordelen van verf problemen bij u thuis
  • wij houden voor u een archief bij van alle door u gebruikte kleurnummers
  • kleuren namaken
  • meubels opknappen

Verf laboratorium

Omdat we bij RIGO al sinds 1938 verf maken, hebben we een grote expertise op het gebied van allerhande verfsoorten. Uiteraard beschikken we over een eigen laboratorium en verftechnisch medewerkers die de professionele schilder, parketteur en stucadoor met raad en daad ter zijde kunnen staan. Bij ons profiteert u als particulier dus ook van die kennis, expertise en ons netwerk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van schilders, stucadoors en behangers waar we u desgewenst naar kunnen doorverwijzen. En we onthouden al uw aankopen zodat we altijd voor u terug kunnen vinden welke kleuren, producten en behang u vorige jaren gebruikt heeft. Wel zo makkelijk. Ook dat is RIGO.

Kleurspecialistkleur uitzoeken

Naast verkopen en adviseren bieden wij u extra services zoals het namaken van bestaande verfkleuren. Wanneer u een onderdeel van uw huis, boot of auto opnieuw moet afwerken kan het soms moeilijk zijn de juiste kleur verf te vinden. Onze kleurspecialist is gespecialiseerd in het handmatig namaken en doseren van de juiste kleur. Als u een voorbeeld meeneemt maken wij het voor u na.

Ook voor lastige klussen die u liever uitbesteedt, zoals het opnieuw lakken van meubels, kunt u bij ons terecht. Belt u ons gerust voor het bespreken van de mogelijkheden.

Kom langs aan de IJmuiderstraatweg 6-9 en laat u adviseren! Bellen mag ook altijd 0255-515 153.