Verf uit eigen fabriek

https://www.youtube.com/watch?v=5-p-kclX9ws#Laboratorium UP

Verf uit eigen fabriek! Dat is waar RIGO om bekend staat. Al sinds 1938 maken we bij RIGO verf en lak voor de professionele verwerker. Vroeger onder de naam RIGO, en tegenwoordig onder de naam Ursa Paint Quality & Environment.

Zie dit leuke Youtube filmpje voor een korte introductie van ons bedrijf.

UP Quality & Environment heeft vier merken onder zich:

  • Evert Koning schildersverven
  • Aquamaryn natuurverf
  • Rigostep special coatings en
  • Rigo wandstyling.verffabriek

Bij Ursa Paint staan de begrippen kwaliteit en milieu centraal in de gehele bedrijfsvoering, daarom hebben we ze ook in onze naam opgenomen. Kwaliteit van de producten die we maken moet onberispelijk zijn en hetzelfde geldt voor de grondstoffen die we daarbij gebruiken.

snelst drogende verf

Met de REXO 4Q van Evert koning hebben wij op dit moment de snelstdrogende verf in de markt. De REXO 4Q is speciaal ontwikkeld om ook bij lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid snel te drogen, waardoor de schilder dus langer in het seizoen door kan blijven schilderen. Omdat we ook bij Evert Koning een jarenlange historie hebben van productontwikkeling en altijd op zoek zijn naar innovaties kunt u van ons hoogwaardige professionele producten verwachten.

Beste prijs kwaliteit verhouding

Omdat wij de verf zelf maken kunnen wij u de beste producten tegen de beste prijzen bieden! En bovendien krijgt u er een gratis professioneel advies bij, want onze medewerkers zijn allemaal professioneel geschoold en de meeste zijn zelf jarenlang schilder geweest. Een beter advies op maat kunt u niet krijgen.


We ontvangen u graag met al uw vragen aan de IJmuiderstraatweg 6-9 in IJmuiden. Wij zorgen ervoor dat u met het juiste product de deur uitgaat. Even bellen mag natuurlijk ook altijd naar 0255-515153.

 rigostep logoAquamaryn logo

 

 

 

evert koning logo