Vloerafwerking

colorwashVloerafwerking is een vak, en vraagt om een gedegen advies en de juiste producten. Heeft u advies nodig over het behandelen van uw nieuwe vloer, of afwerking van een bestaande vloer dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Rigostep de keuze van de professional

Midden jaren zeventig van de vorige eeuw begon Rigo Special Coatings - sinds 1938 Skylt Titaniumgevestigd in IJmuiden met het ontwikkelen en produceren van watergedragen PU vloerlakken.

 

Als resultaat van dat pionierswerk werden in 1978 Rigo PU Parketlak en Rigo PU Kurklak geintroduceerd, de eerste watergedragen PU lakken op de internationale markt. Nu ruim 30 jaar later, zet RigoStep nog steeds de trend en hebben we onze voorsprong in grondstofkennis en formuleringstechniek steeds verder kunnen uitbouwen.

 

RigoStep brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Skylt ultramat en Skylt titanium

vloer naturel

 

Een fraai voorbeeld is SKYLT, een uniek product dat de ondergrond enigszins bleekt en n

et zo mat is als kaal hout. Een met SKYLT afgewerkt oppervlak oogt als onbehandeld maar wordt door SKYLT perfect beschermd. Skylt Original is geschikt voor blanke houtsoorten.

Skylt Titanium is ontwikkeld voor het voorkomen van zogenaamd "opglanzen" door bijvoorbeeld veelvuldig schuiven met stoelen. Tevens is de Skylt Titanium een High-solid, en dus in twee lagen aan te brengen. Skylt Titanium is tevens uitermate geschikt voor donkere houtsoorten, omdat deze het hout niet bleekt zoals de Skylt Original.

Twijfelt u vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft over (onze) vloerafwerking. Het is een precies klusje, welke u liefst in een keer goed doet. Bellen mag altijd, en lnagskomen is natuurlijk nog beter. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar aan de IJmuiderstraatweg 6-9 in IJmuiden, of bel 0255-515153.