Sierpleisters

sierlijsten

Sierpleisters en wandafwerking behoren van oudsher tot ons specialisme. De sierpleisters van RIGO wandstyling behoren tot het topsegment en worden door menig stukadoor als favoriet merk beschouwd.

RIGO Wandstyling

Bij ons zit de uitdaging in het ‘stylen van wanden’, binnen en buiten. De producten beschermen de ondergrond als de beste en hebben een ongekend makkelijke verwerking, maar de essentie is dat ze van de muur iets speciaals maken. Met kleurrijke sierpleisters, al dan niet in combinatie met bijzonder stijlvolle en exclusieve Italiaanse stucco-materialen, wordt een wandafwerking gerealiseerd die zijn weerga niet kent. Iedereen praat erover! Ook de stukadoor: maar dan vooral over de prettige verwerking en dat zijn vakmanschap tot uiting komt.

Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen

Sierpleisters

  •     SIPRIEUR: de exterieur sierpleister met ongekende verwerkingseigenschappen
  •     STUDECO: de interieur sierpleister met de mooiste structuur die in de markt te verkrijgen is
  •     SIPLEX voorstrijk

Sierlijsten en Rozetten

Sierlijsten en rozetten van gips of kunststof kunt u bij ons verkrijgen in allerlei soorten en maten. Voor een klassiek plafond of lambrizering, of juist een strakke wandafwerking hebben wij alle mogelijk lijsten en ornamenten in het assortiment.

Italiaanse stucco


Al jaren zijn we importeur van diverse speciale Italiaanse stucco-materialen.

  •     Rigo Veneziano    : een binnen en buiten stucco
  •     Oikos    : stucco voor binnen
  •     Rialto    : diverse ‘metal-look’ stucco’s
  •     Imperium : goud en zilver wandafwerking

Voor professioneel advies en het maken van uw keuze kunt u onze showroom bezoeken aan de IJmuiderstraatweg 6-9. Bellen of mailen mag ook altijd 0255 - 515 153 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.