Raamdecoratie & Shutters

Raamdecoratie is bij uitstek een product dat u bij een betrouwbare partner wilt kopen. Voor uw nieuwe raamdecoratie kunt u vertrouwen op ons kwaliteitsassortiment en professionele medewerkers.

Raamdecoratie moest vroeger vooral functioneel zijn. Tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval. Integendeel. Trendy rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, paneelgordijnen, vlinderjaloezieën of shutters zijn ware interieuritems geworden.

Bij RIGO Verfcentrum helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Welk product het wordt, bepaal je aan de hand van jouw persoonlijke smaak en de plek waar het product komt te hangen, en de eisen die je stelt aan de functie van het product. Moet een product verduisteren, of alleen inkijk verminderen? Of wilt u liever een product dat isoleert, en zodoende warmte binnenhoudt en kou buiten?

Topmerken raamdecoratie


Wij leveren producten van topmerken als

  • Luxaflex en
  • Unilux en natuurlijk van ons eigen kwaliteitsmerk
  • dimago®.

Uiteraard eindigt onze service niet met advies over kleuren, soorten en merken. Wij komen de producten altijd bij u inmeten en desgewenst ook voor u monteren. Zodat u zeker bent dat uw nieuwe raamdecoratie er weer voor jaren mooi bijhangt.


Shutters


Shutters worden bij ons op maat gemaakt door een gerenommeerde producent.
Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken met kantelbare lamellen. Traditioneel gemaakt van hout. Shutters geven een heel warme, mediterrane uitstraling. Ze bieden ook privacy, reguleren de lichtinval en zijn isolerend. Maar bovenal zijn ze gewoon een sieraad voor je huis.

Benieuwd naar de verschillende toepassingen? Kom dan naar onze winkel aan de IJmuiderstraatweg 6-9 voor een goed advies of bel of mail ons 0255-515 153 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.