Kies de juiste kleur

FLEXA PURE
 
Het kiezen van kleur is vaak moeilijker dan je denkt. Verschillende factoren zijn van invloed op de beleving van kleur. Onder welk licht zie je een kleur, is er schaduw, welke kleuren omringen de kleur? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste kleur. De juiste kleur kiezen is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het beste is om een kleur te beoordelen in de ruimte waar je de kleur uiteindelijk gaat toepassen.
 
Human Moods
 
Om u in de winkel vast op weg te helpen hebben wij de omgeving zo neutraal mogelijk gemaakt met daglicht TL's en een grote tafel met vlakken in verschillende kleuren, zodat u kunt ervaren wat een ondergrond doet met een kleur.
Vervolgens neemt u een A4 staal mee naar huis om de kleur in uw eigen omgeving te beoordelen, of we maken een tester potje voor u op kleur zodat u thuis een vlak kunt proberen. Wilt u niet meteen de kleur op de muur proberen, dan krijgt u bij ons een groot karton mee om de kleur op uit te proberen.

Extra service

Naast verkopen en adviseren bieden wij u extra services zoals het namaken van bestaande verfkleuren. Wanneer u een onderdeel van uw huis, boot of auto opnieuw moet afwerken kan het soms moeilijk zijn de juiste kleur verf te vinden. Onze kleurspecialist is gespecialiseerd in het handmatig namaken en doseren van de juiste kleur. Als u een voorbeeld meeneemt maken wij het voor u na.

RAL,  NCS en ACC kleuren

Naast de internationale kleuren zoals RAL, NCS en ACC kunnen we nog heel veel meer kleuren voor u mengen. In onze mengmachines hebben wij honderdduizenden recepten van allerhande kleurenwaaiers en kleurcollecties uit binnen- en buitenland. Het moet raar lopen willen we de kleur die u heeft uitgezocht niet kunnen maken in een van onze machines met een van onze producten.Evert Koning

In de winkel hebben we kleurenwanden van de volgende merken:

  • Histor (NCS),
  • Flexa Pure,
  • Histor One,
  • Flexa (ACC) en
  • New Traditionals.
  • Naast de wanden hebben we honderden waaiers.

Kom langs bij de RIGO en laat u inspireren en adviseren door onze ervaren en getrainde medewerkers! Wij komen ook graag bij u langs om thuis een advies op maat te geven. Belt u gerust voor het maken van een afspraak 0255-515153